מרכיבים
5 ביצים
2 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
200 גרם פרג טרי טחון
1 כף רום
1 וחצי כוסות סוכר
1 תפוח ירוק מגורד
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס אגוזים קצוצים גס
גרידת לימון
לקרם שוקולד
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר
הכנה
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר להוסיף את החלמונים להמשיך להקציף להוסיף את השמן לאט להוסיף את המיץ .
לערבב את היבשים התפוח גרידת לימון והרום ולהוסיף למיקסר ולערבב מעט שלא יהיו גושים .
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 40 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לעדות כמה חורים העוגה ולהוסיף את הקרם שוקולד לתת להתקרר מעט ולפזר מעל אגוזים .