Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

עוגת פרג בחושה טעימה בטירוף..וקלה להכנה של ישראלה אזולאי המקסימה.

מצרכים
2 תבניות אינגליש קייק
כוסות מידה לאפייה ( אם אין אז קופסה ריקה של גבינה/ קוטג 250 גר מתאימה בנפח)
כוס פרג טחון טרי
כוס קוקוס
כוס קמח תופח
3 ביצים שלמות
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
גביע שמנת חמוצה / או כוס מיץ תפוזים לעוגה פרווה

לגנאש שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
1/2 גביע שמנת מתוקה

לקישוט
קוקוס/ בוטנים/ אגוזים גרוסים

אופן הכנה
בקערה גדולה לערבב פרג עם קוקוס וקמח.
בקערת המיקסר להקציף ביצים (אפשר גם להקציף עם מטרפה ידנית)
להוסיף בהדרגה סוכר ולהמשיך בהקצפה לבלילה תפוחה.
להוסיף שמן ושמנת חמוצה ונערבל מעט.
נאחד את הקערות ולערבב רק עד שהקמח נטמע.
לשמן 2 תבניות אינגליש קייק וליצוק לתוכן את בלילת העוגה.
נאפה את העוגה בתנור חם על 180 מעלות בין 30-40 דקות .
הכנת גנאש שוקולד:

לחמם במיקרוגל/ בסיר קטן – שמנת מתוקה עם שוקולד מריר וליצוק על העוגה, נניח להתייצבות.
לפזר קוקוס/ בוטנים/אגוזים גרוסים ולהגיש.

עוגת פרג בחושה טעימה בטירוף..וקלה להכנה של ישראלה אזולאי המקסימה_מתכון של גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

67 מתכונים