Share with:


פרווה

אופן הכנה

מקציפים ביצים עם סוכר ב-3 פעמים לקצב יציב. מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים בהדרגה ובעדינות.  את שאר הרכיבים.

מעבירים  הבלילה בעדינות לתבנית מרופדת.

לחמם מראש תנור ל-180 מעלות.

10 דקות ראשונות אפיה בטורבו. ואחר לעבור לאפיה 2 קווים אפיה יותר מ-40 דקות.

מוצאים את העוגה מהתנור ולמחרת פורסים. פרוסה אחת להכניס לתנור  לקריספי  יאמי טעים

המרכיבים

3 ביצים גדולות

3/4 כוס סוכר

1/2 תפוח גדול מקולף נקי ומגורר

1/2 כוס משמישים יבשים קצוצים

1/2 כוס צימוקים שחורים

1/2 כוס קליפות תפוז מסוכרות קצוץ

1/2 כוס מיץ תפוזים

תמצית שקדים

3/4 כפית קינמון

1/2 כוס קמח כוסמין

1/2 כוס קמח קונדיטור

1/2 כוס קמח שקדים מולבנים טחונים

כפית אפיה

תבנית מוארכת /ארוכה מעט רחבה

עוגת פירות יבשים לטו בשבט העוגה אוורירית נמסה לא דחוסה טעם יאמי
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים