Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
140גרם סוכר
1כפית תמצית וניל
קורט מלח
1ביצה
80 גרם אבקת אינסטנט פודינג
200 גרם קמח

למלית
950 גרם פירות יער (דובדבנים,פטל אדום,פטל שחור, אוכמניות.
160 גרם מ"ל מיץ תפוזים
100 גרם סוכר
1/4 כפית גרידת לימון
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית גרידת תפוז
100 גרם קורנפלור
90 מ"ל מיץ תפוזים
50 גרם אבקת סוכר.

אופן הכנה לבצק :
במעבד מזון שמים חמאה וסוכר תמצית וניל מספר פולסים קצרים .לאחר מכן מוסיפים את הביצה ממשיכים עם הפולסים .מוסיפים את הקמח והפודיניג
עד בצק בצק רך .
מחלקים ל2 עוטפים בניילון מעבירים למקפיא לחצי שעה .
מרפדים תבנית 26 .בנייר אפייה .מגרדים חלק אחד מהבצק בפומפיה בתחתית התבנית .אופים 13 דקות 180 מעלות.

אופן הכנה למלית :
בסיר שמים 180 מייל תפוזים עם הסוכר עד רתיחה . בקערה נפרדת קורנפלור ושאר התפוזים מערבבים ביחד מוסיפים לסיר מערבבים עד הסמכה.
בקערה שמים את הפירות יער עם גרדת התפוז והלימון והקינמון .מערבבים ומוסיפים בהדרגה לסיר עד גיבוש של הקרם .יוצקים לתבנית ומגרדים את החצי השני של הבצק מעל אופים עד הזהבה .מקררים לפחות 3 שעות .בהצלחה .🌹🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖

מתכוןמתכון

פאי במילוי קרם פירות יער נדירה בטעמה 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים