Share with:


ללא סוכר ללא גלוטן חלבי

אופן הכנה

שלב 1:
עיבוד במעבד מזון
100 גר חמאה רכה.
80 גר ממתיק סוויטנגו/אריתריתול.
180 גר' שקדים טחונים דק
30 גר' אילסרים טחונים.

שלב 2:
הוספה לשלב 1 תוך כדי עיבוד במעבד מזון
4 ביצים + 1 חלמון.
4 כפות טחינה גולמית.
2 כפות מחית פיסטוק.
1 כפית א. אפיה.
2 כפות שמן זית.

שלב 3:
לרוקן את תוכן המעבד לקערה ולהוסיף חופן חמוציות מפודרות בכף קמח שקדים
וגרידת לימון.

לשמן שתי תבניות אינגליש ולרפדן בנייר אפיה.
לחלק את התערובת
לשתי התבניות.

לפזר מעל התערובת פיסטוקים קצוצים גס ואילסרים קצוצים.
לאפות בטורבו 180 מעלות עד התייצבות המאפה.
הצעת הגשה: זילוף דק של מייפל טבעי מעל העוגה האפויה

נסו ותהנו.
אני אתכם לכל שאלה/עצה.

מתכוןמתכון

עוגת פיסטוק ואילסרים,דלת פחממות,ללא סוכר וללא גלוטן.תואמת תזונה קטוגנית להפליא_מתכון  של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מרים ששיספר המתכונים של
מתכון של

מרים ששי

45 מתכונים