Share with:


פרווה

אופן הכנה

והכי חשוב
פצצת טעם

למרכיבים

6 ביצים
כוס שמן חמניות
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס קמח תופח
2 כוסות סולת
1/2 כוס שקדים מולבנים
טחונים
2 כפיות תרכיז קפוא תפוזים
טיפות של תמצית תפוז
תמצית שקדים

לסירופ


2-3 טיפות מי וורדים מרוכז
2.1/2 כוסות סוכר
סחיטה מ1/2 לימון
3 כוסות מים

להכנת העוגה

במיקסר מקציפים ביצים עם הסוכר. לקציפה תפוחה ובהירה
מפסיקים מיקסר ומוסיפים את המרכיבים למעט השקדים הקמח
והסולת אותם נוסיף לסוף. התערובת דלילה וזה בסדר.
מעבירים את כל התכולה לתבנית מרופדת. ותנור שחומם
ל-180 מעלות כ- 35 דקות / יותר. ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור.
חמה ליצוק דבש קר /להפך

להכנת הדבש

2.1/2 כוסות סוכר
סחיטה מ1/2 לימון
2-3 טיפות וורדים
3 כוסות מים


להכנת הדבש
מרתיחים ומבשלים מספר דקות
לצמיגות עדינה

עוגת סולת נהדרת_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון‏
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים