Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קמח תופח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
*לערבב הכל היטב טוב טוב
לצקת לתבניות משומנות
ולאפות על 180 מעלות בערך כ-50 דקות
אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור
להרטיב את העוגה עם הסירופ.
(בערך 2 כפות על כל מאפינס)
כשמתקרר לפזר קוקוס

הסירופ:
כוס ממיץ תפוזים סחוט
2 כפות סוכר

עוגת סולת בתבניות מאפינס אישיות_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

49 מתכונים