Share with:


פרווה

אופן הכנה

לטורט
5 ביצים מופרדות
1 1/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
1/2 כוס מיץ משמש
1/2 כוס שמן

למלית וציפוי
1 שמנת צמחית
1 פודינג וניל
1/2 כוס מיץ משמש
1 קופסה גדולה של משמש

לציפוי
1 שמנת צמחית
1 פודינג וניל
1/2 כוס מיץ משמש

אופן הכנת לטורט
1) מקציפים את החלבונים עד ליציבות
ובהדרגה להכניס את הסוכר וסוכר וניל

2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן , מיץ משמש ומכניסים אותם לתערובת של החלבונים וללא מיקסר מכניסים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול ממש בעדינות ושופכים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ מרופדת בתחתית ובדפנות
אופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות 45 דק

3)אופן ההכנה הקרם
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ומיץ משמש עד ליציבות

4)טוחנים את המשמש
ומערבבים בעדינות

4)חוצים את העוגה ל 3 ומורחים קצפת ,מפזרים משמש ומכסים בשכבה של עוגה, חוזרים על אותה פעולה ומסיימים עם קצפת מישרים וגם בצדדים, מסדרים חציים של משמש בעיגול ומכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הציפוי

5) מקציפים את השמנת צמחית ומזלפים וכל קישוט השמיים הם הגבול

Jacqueline fadelon

עוגת טורט פרווה 3 שכבות במילוי קצפת ומשמש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

450 מתכונים