Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
‏כוס חד פעמי שתייה קרה
‏תבנית 26

‏שש ביצים
‏כוס סוכר
‏שני כוסות קמח מנופה
3/4 כוס שמן
‏שתי סוכר וניל
‏אחד אבקת אפיה
‏כוס פיקאן ‏טחון גס
1/2 כוס ‏מיץ לימון

קרם לעוגה
500 גרם שמנת מתוקה
‏אחד אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
‏שני כפות סוכר
250 גרם ‏גבינה מסקרפונה

הכנה
‏בקערת המיקסר ‏להקציף ביצים שלמות להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל להמשיך להקציף 10 דקות להוריד את מהירות המיקסר ‏להוסיף שמן בהדרגה כוס פיקאן מיץ לימון קמח הפקת אפיה לשמן תבנית עגולה עם נייר אפיה ‏ לצאקת את הבלילה
לאפות על חום 180 מעלות 45 דקות אצלי. כל אחת. והתנור שלה ‏כשהעוגה מוכנה ‏לצנן טוב טוב ‏להכין
קרם ‏להקציף שמנת מתוקה ‏עם סוכר ‏חצי כוס חלב אינסטנט פודינג וניל גבינה מסקרפונה
‏לפרוס את העוגה לשלוש שכבות. ‏לצקאת קרם ‏ בנדיבות ‏לכסות שיכבה ראשונה שיכבה שניה שיכבה שלישית לצפות את העוגה לקשת כיד המלך‏

בתיאבון

סיגלית ימין

עוגת טורט פיקאן מעדן
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

199 מתכונים