Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות שמן
4 כפות מיץ תפוזים
גרידת תפוז
קורט מלח

לקצפת
1 שמנת צמחית
2 כפות אבקת סוכר
להרטבת העוגה
כוס מים רותחים
2 כפות ריבת תות

לקישוט
1 סלסלה קטנה של תותים
1 קופסת ג'לי תות

ההכנה
1להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח .
2להנמיח את המיקסר להוסיף את השמן המיץ והקמח לערבב לקבלת תערובת חלקה .
3לשמן תבנית 24 או תבנית עגולה חד פעמית.
4לאפות חצי שעה בערך .
5להוציא מהתנור לקרר .
6להרתיח כוס מים להוסיף את הריבה ולהרטיב את העוגה .
7להכין קצפת למרוח חצי מהכמות על העוגה .
8את התותים לשטוף ולפרוס דק ולסדר על העוגה .
9להכניס לרבע שעה למקרר .
10להכין את הג'לי עם 2 כוסות מים רותחים ולשפוך על העוגה .
11את חצי הקצפת שנשארה לזלף על העוגה מסביב
בהצלחה

בהצלחה

שרה יוסף

עוגת טורט עם תותים_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

121 מתכונים