Share with:


פרווה

אופן הכנה

לרכיבים
5 ביצים מופרדות גדולות
1.3/4 כוסות קמח תופח
1/4 כוס שמן זרעי ענבים
1/2 כוס שקד מולבן קלוי
קצוץ גס
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס דבש
תמצית וניל
כפית קינמון
מכינים למיקסר
מקציפים חלבונים מוסיפים סוכר בהדרגה.
לקצף יציב לא נוקשה… בקערה ניפרדת
בכף מעץ מערבבים חלמונים שמן עד
שמתקבלת תערובת אחידה. לתערובת
מוסיפים בזילוף.דבש. וקינמון. וניל. והקמח.
האגוזים. את קציפת החלבונים מוסיפים
בעטיפה עדינה. לקערת החלמונים.
מערבבים קלות ושופכים בעדינות.
לתבנית מאורכת מרופדת אינגלש גדולה
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות אפיה
40 דקות ויותר כל אחת והתנור שלה

עוגת דבש ושקדים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

84 מתכונים