Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לראש השנה
חומרים ל 2 תבניות אינגליש או תבנית קוטר 26

מצרכים:
4 ביצים
כוס סוכר דמררה חום כהה
כוס שמן קנולה
כוס דבש
כף סירופ תירס / גלוקוזה
חצי כפית סודה לשתיה
כוס תה מחוזק 2 שקיקים להשהות למשך חצי שעה.
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית גדושה קינמון
כף ויסקי
קורט ציפורן
קורט הל
קורט זנגוויל
קורט אניס טחון
חצי כפית מלח

מקציפים ביצים בשלמותן, מוסיפים מלח, סוכר, שמן, דבש, גלוקוזה.
מערבבים את הקמח עם התבלינים ואבקת אפייה.
מאחדים תערובות, מוסיפים ויסקי, תה.
יוצקים לתבניות משומנות
אופים 175 מעלות
את האינגליש אופים כ 50-55 דקות.
את העגולה למשך שעה ורבע.
מכינים סירופ:
חצי כוס דבש חצי כוס מים מרתיחים מצמצמים למשך 10 דקות.
יוצקים על העוגה כשהיא חמה.
מצננים, עוטפים בניילון נצמד לשמור על הלחות.

עוגת דבש בחושה רכה_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים