Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחמם בסיר קטן 1 שמנת מתוקה ו200 שוקולד חלב או מריר עד להמסה ולשים במקרר למספר שעות או ללילה

לבצק
חצי קילו קמח
200 חמאה
רבע כוס סוכר
1/2 כוס חלב
1/2 כפית אפיה
1/2 כפית מלח
1סוכר וניל
1 כפית אבקת סוכר
לעבד לבצק ולשמור במקרר עטוף בנילון ללילה. לחלק את הבצק ל6 כדורים כל כדרו נפתח לרצועה רחבה ישרה וכך את כל הכדורים לאותו גודל ולאפות על 180 מעלות עד להשחמתם. (לא חייב לדייק כי אחרי האפיה ניישר קצוות ).
את השוקולד נפתח במיקסר עם וו גיטרה למספר דקות .
נקציף שמנת מתוקה אינסטנט וניל וחצי כוס חלב ונערבב עם השוקולד למוס טעים.

בנית העוגה:

בצק ,מוס , בצק ,מוס….וכן הלאה ..,
להמיס 100 גרם שוקולד ורבע שמנת מתוקה על הגז ונצפה מלמעלה

עוגה בטוחה וטעימה ברמה גבוהה עם השאריות של הבק נקשט

עוגת ג'רבו ממולאת בשכבות מוס
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

800 מתכונים