Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
3 שמנת מתוקה
1 מיכל חלב מרוכז(400 גרם)
200 גר שוקולד טרפלס חתוך גס(אפשר כול שוקולד שיש)
100 גר שוקולד מריר מומס.
100 גר שוקולד לבן מומס.

הכנה
לתבנית להקפאה לחלק ל2. בחצי הראשון למרוח שוקולד מריר מומס, בחלק השני למרוח שוקולד לבן מומס. ולחכות להתיצבות.
להקציף שמנת מתוקה עם חלב מרוכז לקרם יציב.
לערבב עם הטרפלס. לשפוך מעל השוקולד. ליישר.
להקפיא עד להתייצבות.
חצי שעה לפני הגשה להשאיר במקרר.

עוגת גלידת ו2 שוקולדים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים