Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחמם את התנור על 200 מעלות כשהתנית העמוקה של התנור מלאה בחצי גובה מים .לא להכניס את העוגה עד להיווצרות אדים.
לרפד תבנית 22,24 גבוהה בניר אפיה ולצפות אותה בניר כסף מבחוץ עד לכיסוי כל התבנית
להקציף 7 חלבונים יחד עם כוס סוכר לקצף לבן וגבוה ולהניח בצד
קערה שניה להקציף מעט 7 חלמונים יחד עם 1/2 כוס סוכר
להוסיף 750 גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
5 כפות קורנפלור
1 סוכר וניל
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב
וגרידת לימון לא חובה הכל ענין של טעם
להקציף עד להבלעת החומרים (לא הרבה)
לאחד בין התערובות ב3 פעמים
חלבונים לחלמונים ולערבב בצורת עטיפה .
לשפוך את הבלילה לתבנית ולאפות 10 דקות ראשונות על 200
ולהוריד ל-160 מעלות כשעה ורבע עד וחצי.
לכבות תנור ולעזוב את העוגה כשעה בפנים

בהצלחה

מתכוןמתכון

עוגת גבינה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים