Share with:


חלבי

אופן הכנה

לקלתית:
2 כוסות קמח תופח
2 חלמונים
5 כפות סוכר
150 גר חמאה


לערבב ללוש לבצק.
מפרישים כאגרוף בצק ואת השאר לשטח ביד על תבנית מרובעת או עגולה
בשלב ראשון נאפה את הבצק שהפרשנו, לשטח את אגרוף הבצק באופן לא שווה על תבנית רגילה של תנור עד להזהבה, לקרר ולהפוך לפירורים קטנים כמטע עד מלב של חול (אפשר להעביר במטחנה אם רוצים).


בינתיים כשהקלתית נאפית נכין את בלילת הגבינה:
בקערה אחת:
להקציף 2 שמנת מתוקה עם חצי חב אינסטנט פודינג וניל. נשים בינתיים בצד.

בקערה שנייה:

250 גר גבינת שמנת (נפוליאון או לבקש טבעית מהמעדניה). 250 גר גבינה 9% רגילה טבעית. גרידה מלימון שלם. חב סוכר וניל.

נעביר את קרם השמנת לתוך הגבינות ונערבב בתנועות עטיפה.

להעביר לתבנית עם הקלתית הקרה, נפזר מעל את פירורי הבצק שהנחנו בצד,
לקרר לפחות 5 שעות לפני ההגשה.
 

              בתיאבון

עוגת גבינה קרה פירורים… אין על העוגה הזאת _סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

1 מתכונים