לתחתית :
250 גרם עוגיות לוטוס טחונים לאבקה
100 גרם חמאה מומסת
למלית
2 שמנת מתוקה
2 וחצי פודינג וניל
1 גבינה לבנה 9%
1 כוס חלב
2 כפות אבקת סוכר
375 גרם פתי בר =שרוול וחצי
ציפוי 1
1 צנצנת ממרח לוטוס
ציפוי 2
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
הכנה
1) מערבבים את החמאה עם אבקת לוטוס ומשטחים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים למקפיא לשעה
2) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג והחלב עד ליציבות
3) מכניסים את הגבינה הלבנה עם האבקת סוכר ומערבבים בתנועת קיפול תמיד בעדינות
4) שמים שקף סביב התבנית
מניחים קצת קצפת הגבינה על התחתית ומכסים ופתי בר ושוב חוזרים על אותה פעולה עד שנגמר ומסיימים עם פתי בר
5) ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על העוגה ומכניסים את העוגה למקרר לא למקפיא
6) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות ומחצית ממנה משטחים על העוגה ומחצית השנייה מזלפים
עם צבע מאכל
אבל כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול
בהצלחה
ויום עצמאות שמח לכולם