Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית ולפירורים
200 גרם חמאה או מחמאה
2 ורבע כוס קמח תופח
1/4 כוס סוכר
3 חלמונים
כוס פיקאנים מסוכרים טחונים
לערבב הכל ביחד לקבלת בצק רך
לחלק את הבצק 3/4 לתחתית ו1/4 לפירורים
לשים בתבנית נייר אפיה לשים את 3/4 הבצק ולהדק לחורר עם מזלג לאפות 180 מעלות
את הרבע בצק לרדד להניח בתבנית על נייר אפיה לחורר עם מזלג ולאפות
לצנן היטב

מלית
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 גבינת שמנת נפוליאון או מסקרפונה או טוב טעם
1 שמנת חמוצה
1 גבינה 500 גרם 5 אחוז
1סוכר וניל
1/4 כוס סוכר

להקציף שמנת מתוקה עם הפודינג ולהטיף בסוף גבינות והשמנת
לשים על התחתית ומעל לפורר את הפירורים

עוגה קלה…..

עוגת גבינה פירורים_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

121 מתכונים