Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
1סוכר וניל
750 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
גרידת קליפה מלימון 1(לא חובה)
4 כפות קורנפלור(אפשר במקום קמח תפוייא)
5 כפות פודינג וניל


הכנה.
מפרדים ביצים מקצפים חלבונים לקצף יפה משאירים בצד.
חלמונים צהוב ביצה מקצפים עם חצי כוס סוכר מוסיפים גבינות גרידת לימון פודינג וקורנפלור מערבבים טוב ומקפלים חלבונים מוקצפים עם לקקן חייב ידני שעוגה תצא אוורירית.
לחממם תנור ל180 מעלות ל10דק מנמיכים ל150 מעלות ואופים עוגה שעה וחצי תלוי התנור .
חייב שתנור יהיה מאוד חם
לקרר עוגה בתנור 3שעות לא לפתוח וגם במשך אפייה לא פותחים ואחר כך לקרר במקרר.
בתאבון.

עוגת גבינה עשירה כשרה לפסח
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים