Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית מרובעת 26סיימ
לבצק:
200גר' חמאה להוציא בחוץ שתיהיה רכה
חצי כוס סוכר
ביצה
3כוסות קמח (כוס חד פעמי קר)
שטרויזל:
100גר' חמאה להוציא בחוץ שתיהיה רכה
חצי כוס סוכר
כוס קמח
למלית גבינה:
900 גר' גבינה לבמה 5%
כוס סוכר
גרידה מלימון
4ביצים בטמפרטורה חדר
2כפות פודינג וניל
הכנה:
לבצק
מערבבים חמאה עם סוכר מוסיפים ביצה וקמח מערבבים .עושים גוש עוטפים בניילון ניצמד ולמקרר לחצי שעה.
לשטרויזל:
מערבבים חמאה וסוכר במעבד מזון או מיקסר מוסיפים קמח ומערבבים קצרות מאוד עד לקבלת תערובת פירורית.
מלית גבינה:
מערבבים את כל החומרים בקערה . ומגרדים קליפה מלימון.
מוצאים בצק מקירור ומיישרים בתבנית מוזגים מילוי על הבסיס מפזרים שטרויזל מעל ולתנור שחוממם מראש ל160 מעלות .לשעה עד שעה ורבע עד לזהבה . העוגה יצא מאוד טעימה אוורירית נמסה בפה.בתאבון.

מתכוןמתכון

עוגת גבינה עם שטרויזל_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים