Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
150 גרם ביסקוויטים טוחנים לאבקה
80 גרם חמאה
לבלילת הגבינה
225 גרם גבינת שמנת 30% או 25% שומן
500 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם שמנת חמוצה
175 גרם סוכר
5 ביצים בגודל L
150 גרם שוקולד לבן
80 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1/3 כוס)
2 פקקים תמצית וניל
200 גרם שמנת חמוצה
2 כפות גדושות אבקת סוכר

לזילוף: ממרח לוטוס או קצפת עם חלב ופודינג וניל

אופן ההכנה
מחממים תנור לחום ש.
ל 140° מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים .

אופן הכנת התחתית.
מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת . מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית מוכנה..
להכנת מלית הגבינה, ממיסים את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה ושמים בצד .
מערבבים את הגבינות שמנת חמוצה, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה..
מוסיפים את התערובות השוקולד לבן המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק בתנור שחומם מראש ל 140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים. .
אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה..
להכנת הציפוי: מערבבים את השמנת והסוכר.
יוצקים בעדינות את ציפוי השמנת ומחזירים לתנור לעשר דקות נוספות.

נותנים לעוגה להצטנן כשעה, ולאחר מכן מקררים אותה כמה שעות טובות אבל מומלץ ללילה שלם..

מתכוןמתכון

עוגת גבינה עם שוקולד לבן ללא קמח מושלמת על תחתית ביסקוויטים בזילוף ממרח לוטוס_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

470 מתכונים