Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית מס:24
כוס חד פעמי שתיה קרה.
4 ביצים
גבינה לבנה 500 גרם
גביע גדול שמנת חמוצה .
כף קמח
2 כפות קורנפלור.
2 כפות אינסטנט פודינג וניל עם פיצפוצי שוקולד.
כוס סוכר

להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף אחיד וחזק.
לערבב שאר החומרים יחד בקערה נפרדת להוסיף את הקצף בהדרגה ולערבב בתנועות קיפול
לחמם תנור ל200 מעלות
לרפד את התבנית בנייר אפיה לצקת את הבלילה .
לאפות בחום 200 10 דקות ולהוריד ל150 עוד שעה.
ללא מים בתחתית התנור

עוגת גבינה עם פיצפוצי שוקולד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים