Share with:


חלבי

אופן הכנה

לשכבת הברואניז
150 גר חמאה
200 גר שוקולד מריר
3/4כוס סוכר
3 ביצים
1 כוס קמח תופח

הכנה
להמיס שוקולד מריר וחמאה ולקרר.
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח,בהדרגה להוסיף,סוכר,שוקולד מומס וקמח,לערבב עד לאיחוד.
לתבנית 24 לשפוך את הבלילה,לאפות בטמפרטורה של 180,כחמש דקות,ולהוציא מהתנור.

לשכבת הגבינה
200 גר גבינת שמנת
200 גר שמנת חמוצה
1/2כוס סוכר
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.
1 כף קמח תופח
2 ביצים
85 גר עוגיות מיני אוריאו(לא חובה)

הכנה
בקערה לערבב את כל המרכיבים פרט לעוגיות אוריאו.
לשפוך את בלילת הגהינה מעל הברואניז ולישר.
לפזר עוגיות מיני אוריאו,אפייה ב160 עד להזהבה קלה(לא לייבש)
לקרר ולאבק באבקת סוכר

עוגת גבינה על בסיס בראוניז
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים