Share with:


חלבי

אופן הכנה

** –הפעם הכנתי תבנית רגילה– **
**–לא היה לי צורך להניח נייר אפיה–**

תבנית ג'חנון 24.
מי שרוצה יותר גבוהה שיכין 22/20
נחמם תנור בחום 170 מעלות במצב רגיל קוו למעלה קוו למעטה חצי שעה לפני שמתחילים את העבודה.
למרוח חמאה היטב את התבנית ואז לשים נייר אפיה גזור בתחתית יעזור לחלץ אחרי אפיה.
גם מסביב להצמיד נייר אפיה כי היא עולה לגובהה באפיה וחוזרת לגובהה שהיתה לפני אפיה.
מתכון מתוך קבוצה -מתכונים באהבה אסיה גילעדוב
שיבואו עלינו ימים לטובה לברכה ולחיים טובים ומאושרים אמן💞💞💓💞💞
**
מתכון
6 ביצים גדולות KL מופרדות או 7 ביצים L
להפריד חלמונים וחלבונים
קמצוץ מלח
כוס ורבע סוכר
750 גרם גבינה לבנה- לשים במסננת צפוצה חצי שעה לפני שימוש
200 גרם שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
2 כפות גדושות איסטנט פודינג וניל
כף תמצית וניל
***
שלב א
להקציף את החלבונים עם קמצוץ מלח ובהדרגה נוסיף את הסוכר
לקצף יציב אך לא נוקשה
קצף נוקשה יגרום לעוגה לפיצוץ בעוגה בזמן אפיה
**
שלב ב
את שמנת וגבינה לסנן מנוזלים .נעביר לקערה ונוסיף
קונפלור
חלמונים
פודינג
תמצית וניל
נערבב היטב שלא יהיו גושים .
לאחד את הקצף תערובת ביצים עם תערובת הגבינות בזהירות לא לשבור את הקצף ב 3 פעמים.
להעביר לתבנית משומנת בחמאה או מרגרינה היטב .ממש למרוח. זה גורם לעוגה להיות גבוהה . לא להשתמש בשמן.
להפעיל תנור חום 170 מעלות אפיה רגילה קוו למעטה קוו למעלה.
לשים בתנור תבנית גבוהה עם מים קרים ולתוכה נכניס את תבנית עוגה בתחתית התנור לאפות חצי שעה לאחר מכן להוריד את החום ל 150 מעלות לעוד חצי שעה לא לפתוח תנור. נכבה את התנור ונשאיר שעה נוספת בתנור מכובה .
לאחר מכן נכסה את התבנית ונכניס למקרר ללילה לשמור מכוסה במקרר.
באהבה ממני אסיה גילעדוב

עוגת גבינה אפויה_מתכון של אסיה אסתר גילעדוב – מאסטר מתכונים
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים