Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים–*
** 5 ביצים מופרדות
* *750 גבינה לבנה
**כוס וחצי סוכר
**אחד סוכר וניל..
**4כפות קופלור
**1שמנת רגילה
2 חבילות לוטוס
50 חמאה
3 כפות ממרח לוטוס

את הלוטוס טוחנים ומערבבים עם חמאה מומסת(30שניות)
מהדקים בתבנית 26 קפיצית או כל תבנית .

**להקציף..חלבונים עד שהם נהיות קצף לבן להוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה אך לא קשה!!

**בקערה נפרדת(אפשר עם מיקסר ואפשר ידני) לערבב חלמונים עם גבינות וסוכר וניל והקונפלור לבלילה חלקה לקחת שתי כפות מהקצפת ולערבב עם הבלילה.

למזג את הקצפת עם הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות לא לשבור את המרקם של הקצפת!!!

משמנים תבנית(איזה שרוצים 26 או מלבנית) ,שמים חלק מהבלילה ומפזרים מעל עוגיות לוטוס מוסיפים את שאר הבלילה ,שמים את התבנית עם העוגה בתוך תבנית מים בתבנית אפיה המקורי של התנור

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל10 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות למשך שעה
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתוך התנור ..עד שהתנור מתקרר ,לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!

יוצאת גבוהה וצבע משגע בחלק העליון….

עוגת גבינה אפויה תחתית לוטוס ציפוי לוטוס
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים