Share with:


חלבי

אופן הכנה

🌹
בסיס:
2 כוסות ביסקוויט טחון דק
100 גר חמאה מומסת.
מעל הבסיס:
1 קופסא מלית תפוחים וקינמון של פוליבה-400 גרם.


למלית הגבינה:
2 קופסאות גבינת שמנת ( נו-יורק)-400 גרם
1 קופסא גבינה לבנה, 250 גרם.
200 גר שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 קופסא פודינג וניל
3 כפות קונפלור
2 כפות קמח.
4 ביצים


ציפוי:
1 שמנת מתוקה, מוקצפת עם חצי כוס חלב, 200 גר שמנת חמוצה, 1 אינסטנט פודינג וניל, ו2 כפות אבקת , סוכר לקצף יציב.


הכנה::
לתבנית 28 משומנת היטב עם מחמאה, להצמיד, ביסקוויט טחון מעורבב עם חמאה מומסת ולהדק היטב לתבנית.
למרוח את מלית התפוחים וקינמון מעל הביסקוויטים.
לקערת המיקסר, להניח, גבינות, שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, סוכר, סוכר וניל ולהקציף, בהדרגה להוסיף כל פעם, ביצה אחת, עד שהיא נבלעת בבלילה, להוסיף חומרים יבשים ולערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
לשפוך את מלית הגבינה מעל מלית התפוחים וליישר,
אפייה בטמפרטורה 160,( לא טורבו) כשעה וחצי.
לקרר כחצי שעה בתנור, עד שכל העוגה יורדת למקומה בתבנית.
לאחר קירור מוחלט, לצפות בשמנת המתוקה ולקשט כיד הדימיון.


באהבה/אורנה ועלני🌹🌹🌹🌹🌹

עוגת גבינה,על מצע מלית תפוחי עץ וקינמון, ללא הפרדת ביצים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים