מתיקות מופלאה מהטבע, ללא גלוטן.
בחי הקצפות ובלי טרחה יתרה🥰🙂🤩
לחמם תנור ל160 מעלות . להוסיף לקערת ההכנה את החומרים לעוגה בסדר הבא ולבחוש אחרי כל הוספה:
3 בננות רכות מרוסקות.
3 ביצים טרופות.
4 כפות שמן סויה,
1/2 כוס שמנת להקצפה 38 % שומן.
5 כפות דבש,
3 כפות סירופ תמרים(סילאן), 1/2 כוס חמוציות ללא סוכר,
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק ,
1/2 כוס קוואקר טחון.
לשמן היטב בחמאה או בשמן תבנית אפיה עגולה בקוטר
24 " .
לצקת את התערובת לתבנית המשומנת או לחילופין מרופדת בנייר אפיה,
לקשט באגוזי פקאן ולהכניס לאפיה .
העוגה נאפית כחצי שעה. תהיה מוכנה כשנבדוק עם קיסם במרכז העוגה והוא יצא לח עד יבש.
ניתן לפדר באבקת סוכר של סוויטנגו, בזילוף ממרח לוטוס מופחת סוכר.
חג שמח
תהנו😘