Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרוול ביסקוויטים.
2 שמנת מתוקה להקצפה.
גבינת שמנת
6 כפות אינסטנט פודינג.
סלסלת תותים
חצי כוס סוכר
כוס וחצי מים.
לטבול ביסקוויטים בחלב ולסדר שורה ראשונה בתבנית.
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט לקצף יציב למרוח ולהכניס לפריזר לשעה.
בינתיים לקצוץ תותים להכנעס לסיר עם הסוכר והמים ולבשל עד הסמכה.ולקרר
להוציא את העוגה מהפריזר לצקת שכבה דקה של הרוטב תותים.
שוב לטבול ביסקוויטים לסדר מעל התותים
להקציף שמנת מתוקה 6 כפות אינסטנט פודינג וגבינת שמנת לצקת מעל הביסקוויטים לצקת את רוטב התותים מעל.
ושוב עוד שכבה

עוגת ביסקוויטים שמנת ותותים מבושלים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

99 מתכונים