Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

5 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
21/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
5 אפרסקים ונקטרינות חתוכים לקוביות
1 שמנת חמוצה
3 אפרסקים ונקטרינות פרוסים
קינמון וסוכר לפיזור על התבנית
להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח, להוסיף את השמן בזרם דק.
להוסיף קמח ואבקת אפיה להקציף עד לאיחוד, להוסיף שמנת ולהקציף מעט.
להוסיף את קוביות האפרסקים והנקטרינות
ולערבב.
לשמן תבנית 26 מרופדת בנייר אפיה לפזר סוכר וקינמון מעל לשים פרוסות אפרסקים ונקטרינות ושוב לפזר סוכר וקינמון, לצקת מעל את בלילת העוגה, ולאפות בחום של 170 כ- 50 דקות ובודקים שקיסם יוצא יבש

עוגת אפרסקים ונקטרינות🥭🍑_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

50 מתכונים