Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 ק' קמח
1 כוס סולת
600 גר' חמאה/מחמאה
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
1 כוס מים (להוסיף לפי הצורך)

מילוי:
ממרח תמרים
או
חבילת תמרים בוואקום
3/4 כוס חלב/ מים
1 כפית קינמון
לחמם דקה וחצי במיקרו ולערבב.
את כל חומרי הבצק לשים בקערת המיקסר ולהוסיף מים לפי הצורך, ולערבל עד לקבלת בצק אחיד ורך.
לחתוך את הבצק ל- 5
לרדד למרוח בממרח לגלגל לשטח מעט, לסדר בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ולאפות בטורבו בחום של 170 עד שמזהיב מעט, כשמתקרר לפזר אבקת סוכר.

עוגיות תמרים_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

32 מתכונים