Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון של אימוש בצק נעים לעבודה והטעם יאמי יאמי
(אני עשיתי חצי כמות)
חצי ק"ג קמח
1 מרגרינה (אני עשיתי כוס שמן)
1 אבקת אפיה
1סוכר וניל
5 כפות אבקת סוכר
1 חלמון של ביצה
רבע כוס מים פושרים

ללוש הכל ביחד עד שמתאחד נעים ורך להניח בקירור לחצי שעה מהכמות של חצי הק"ג אפשר לעשות 3 רולדות (בתמונה יש 4 אבל זה קטן) שאחר כך חותכים אחרי הקירור לחלק את הגוש ל- 3 חלקים לרדד דק למרוח ממרח תמרים על כל העלה בנדיבות לפזר קינמון ואגוזי מלך כתושים לגלגל לרולדה לסמן עם סכין
לאפות בתנור 170 מעלות חום כ-40 דקות כאשר מזהיב להוציא ולפרוס בעודו חם
לפזר אבקת סוכר (מי שרוצה כמות גדולה יותר להכפיל)

עוגיות תמרים_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים