Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים להמון עוגיות:
1 ק"ג קמח
1 כוס שמן
11/2 כוסות סוכר
3 ביצים
2 שקיות אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל
4 כפות שומשום
1/4 כוס גרגירי שומר או 3-4 כפות גדושות שומר טחון
1/2 כוס מים
2 כפות גרודת תפוז
קורט מלח

הכנה:
לשים את כל החומרים מלבד הקמח במיקסר ולערבב. להוסיף את הקמח בהדרגה עד שמתקבל בצק רך (לא לייבש עם הקמח. לפעמים צריך קצת פחות מקילו קמח).
לתת לבצק מנוחה של חצי שעה – שעה.
לרדד למלבן בעובי 1/2 ס"מ, לחורר בעזרת גלגלת ולחתוך למלבנים, ריבועים או מה שמתחשק.
לאפות בחום של 170 מעלות עד להזהבה…..

עוגיות ריפעת
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים