Share with:


חלבי

אופן הכנה

380 גרם קמח ( 2 וחצי כוסות ועוד כף)
200 גרם חמאה
100 גרם קשקבל מגורד דק
80 גרם פרמזן מגורד דק
10 גרם מלח ( כף שטוחה)
מעט פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
2 בצים

לעיטוף שומשום לבן +שחור .

כל היבשים עם החמאה בקערית לערבב היטב להוסיף את הבצים .
לחלק ל 4 לגלגל לרולדה ואז להעביר בשומשום .
לקרר במקפיא ואז לחתוך דק מאוד ,
אפייה 160 מעלות 15 דקות פלוס מינוס להזהבה .

לעוד המון מתכונים בקבוצה שלי 🥰
https://m.facebook.com/groups/699539870977543/permalink/753626312235565/

עוגיות פרמז'ן ממכרות_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
ענת לוגסיספר המתכונים של
מתכון של

ענת לוגסי

13 מתכונים