Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 כוס שיבולת שועל טחונה
1 כוס קמח כוסמין מלא
1 1/2כוסות אגוזי פקאן טחונים דק
1/2 כוס שמן קוקוס
1/2 סיירופ מייפל טבעי
1כפית תמצית וניל
קורט מלח
ואגוזי פקאן לקישוט
(כוסות מדידה)

הכנה
מערבבים את החומרים היבשים בקעה 1
בקערה 2 את הרטובים +קורט המלח
מוסיפים את התערובת הרטובה ליבשה מערבבים לאחידות
מגלגלים כדורים מהתערובת
בידים לחות מעט ,מועכים מעט ומקשטים באגוז פקאן
להניח על נייר אפיה בתבנית
ולתנור בחום 180 מעלות ל-15 -20 דקות

עוגיות מייפל ואגוזי פקאן
עליזה ששוןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה ששון

9 מתכונים