200 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
5 כפות פודינג וניל
2 ביצים L
4 כוסות קמח.
אופן ההכנה
1) לערבב הכל ביחד
את הקמח בסוף, בהדרגה להוסיף.
בצק רך ואחיד.
2) מניחים נייר אפיה מקומח הייטב.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
3) מקמחים ומרדים לעובי של 1 ס"מ
מקמחים שוב מלמעלה.
4) קורצים לעוגיות , אפשר עם קורצנים
וחותמות , לקמח מידי פעם את החותמות.
5) מניחים נייר אפיה על תבנית
6)תנור שחומם מראש ל170 מעלות.
אפיה כ- 15 דקות.
7) לקרר , אפשר לפזר אבקת סוכר
( לא חייב)
8)השתמשתי בקורצנים של יחידת החילוץ.
חלק מלאתי עם קוביית שוקולד.