Share with:


פרווה

אופן הכנה

לעוגיות
350 גרם קמח מנופה
50 גרם אבקת שקדים
200 גרם נוטורינה
100 גרם אבקת סוכר
3 תמצית וניל
קורט מלח
1 חלמון
1 ביצה אחת

בוו גיטרה לערבב את הנוטורינה ואבקת הסוכר לקרם משחתי להוסיף את החלמון והביצה לאחד ואז להוסיף את כל היבשים , לא לערבב מידיי זה יקשה את הבצק .
להכניס לשקית זילוף עם צנטר רחב לעשות שקע עם הצנטר או האצבע לריבה
לאפות ב 170 מעלות 8 דק' להוציא מהתנור ועם שקית זילוף וחור קטן למלא בריבה להחזיר לעוד 10 דק' אפייה בערך
אפשר שוקולד במקום ריבה .

מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰

עוגיות חמאה זילוף עם ריבה_מתכון של  מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰 ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
ענת לוגסיספר המתכונים של
מתכון של

ענת לוגסי

13 מתכונים