Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגיות אגוזי פקאן של מיקי שמו – גילה כהן אבני

המצרכים (50 מנות):
300 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק
2 שקיות סוכר וניל
3 וחצי כוסות קמח

לקישוט
100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1 מערבבים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה.

2 מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לערבב במהירות איטית, עד שמתקבל בצק.

3 מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

4 יוצרים כדורים קטנים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות.

5 טובלים את העוגיות, בעודן חמות, באבקת סוכר

עוגיות אגוזי פקאן של מיקי שמו
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

55 מתכונים