Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכנתי בצק לעוגיות אחרות
ואז לא הסתדר לי , לכן חפשתי משהו קל ומהיר.
1 מחמאה רכה
1 ביצה L
3 כפות סוכר
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1/4 כוס מים
3 כוסות קמח ( בערך אולי עוד קצת).

מילוי :
300 גרם אגוזים ,( מלך ופקאנים)
2 סוכר סוכר וניל
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס דבש
קורט מלח

אופן הכנה –
1. ללוש הייטב את כל חומרי הבצק,
קמח להוסיף בסוף, ( אם הבצק רך להוסיף עוד חצי כוס).
בצק רך ונעים .
לתת מנוחה שעה ( אפשר לילה במקרר).
2. לערבב את כל חומרי המילוי ביחד.
3. לחלק את הבצק ל- 3 חלקים.
4. לרדד כדור בצק על נייר אפיה.
5. להניח במרכז 1/3 מכמות המילוי.
לאסוף את הבצק מהצדדים ,ולסגור.
6. להניח מעל נייר אפיה ולרדד לעיגול דק.
לסמן עם סכין משולשים.
ככה מכינים את כולם.
7. לאפות בתנור שחומם ראש ל-180 מעלות.
עד גוון זהוב ויפה
8. להניח לצינון מוחלט.
9. אפשר להכין כסהרונים.

מתכוןמתכון

עוגיות אגוזים פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים