Share with:


פרווה

אופן הכנה

יש בה שמן זית וקמח כוסמין ושניהם יחד יוצרים עוגה רכה ונימוחה במיוחד
תמיד כיף שיש כזאת על השיש מחכה לקפה

תבנית אינגליש משומנת היטב
מחממים תנור ל- 175 מעלות טורבו (אם יש)

בקערה טורפים יחד:
כוס ועוד רבע חלב סויה
כף מיץ לימון/חומץ פשוט/חומץ תפוחים
כוס סוכר חום בהיר
1/3 כוס מייפל
(אפשר גם רק סוכר)
1/2 כוס שמן זית
כפית תמצית וניל
מוסיפים:
2 כוסות קמח כוסמין בהיר (אפשר חצי מהכמות מלא)
צביטה מלח
2 כפיות אבקת אפייה
כפית קפה נמס (לא חובה)
1/3 כוס שוקולד צ׳יפס או שוקולד קצוץ
מערבבים רק עד שהבלילה אחידה
ממלאים את תבנית האינגליש
מפזרים מעל עוד חופן שוקולד צ׳יפס/שוקולד קצוץ
מפזרים גם קוקוס קלוי (לא חובה)
אופים 30-40 דקות
ממש תלוי בתנור ובתבנית
העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ במרכז, יוצא נקי כמעט לגמרי- רק עם פירורים לחים עליו
מצננים לחלוטין
מעבירים סכין חדה מסביב לעוגה
שולפים ופורסים
בקיץ עדיף לשמור מכוסה במקרר
בחורף אפשר גם בחוץ מכוסה

עוגה בחושה מהירת הכנה_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

25 מתכונים