Share with:


חלבי

אופן הכנה

לרוטב:
לטגן
בצל ו 3 שיני שום ב 30 גרם חמאה עד שמזהיב (על אש נמוכה)
להוסיף
1 שמנת לבישול,
חצי כוס חלב
2 תבליות עשבי טיבול
2 טבליות בזיליקום של קנור
2 טבליות שום פטרוזיליה
5 חתיכות גבינה צהובה

לערבב טוב.. הגבינה נמסה
1 וחצי כף אבקת מרק פטריות להביא לרתיחה ולערבב

לקראת הסוף להוסיף פטריות או קופסא או טריות וזה טעים מאוד

כמובן שלהכין מראש ספגטי לפי ההוראות

ספגטי מוקרם_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים