Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מבשלים פסטה במים רותחים קצת שמן וקצת מלח במשך10 דקות
מסננים שוטפים

טוחנים כמה עלי סלק שהושרו במים וסוננו

קוצצים בצל
ומטגנים אותו בשמן
מוסיפים את העגבניות
וממשיכים לטגן במשך 5 דקות ומוסיפים את הסלק הטחון ומבשלים במשך 10 דקות
מתבלים במלח פפריקה מתוקה כמון ושום
מוסיפים את הפסטה
מערבבים מוסיפים כוס מים וממשיכים על אש קטנה לעוד 10
לבדוק ולערבב מידי פעם
בתאבון

פסטה  עגבניות וסלק
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים