חצי חבילת ספגטי מבושל | |
לרוטב : | |
2 כפיות שום כתוש | |
1 גמבה קצוצה | |
2 עגבניות מגורדות | |
1 כף דבש | |
2 כפות רוטב טריאקי | |
1 קופסת קטנה של רסק עגבניות של 100 גרם | |
1 כפית שטוחה של פפריקה גרוסה חריפה | |
1/4 כפית מלח או לפי הטעם | |
2 ביצים קשות חתוכים לקוביות קטנות |
1) מטגנים את השום ל 2 דקות
2) מכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן תוך כדי עירוב
3) מוסיפים את כל השאר המרכיבים ומבשלים לעוד5 דק ורק בסוףמוסיפים את הביצים
4) שמים בצלחת את הספגטי ורוטב כמה שרוצים..