Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חבילת סלרי
לנקות ולקצוץ את הגבעול
וגם את העלים
לקצוץ מנגו ( אפשר תפוח/ אגס)
לתבל- שמן. מלח. פלפל שחור. לימון.
ו- 3 כפות דבש.
לערבב הייטב ולהגיש. לפזר פקאנים מסוכרים.
.
סלט כרוב סגול . כרוב ירוק וגזר מגורד
לקצוץ הכל. לגרד את הגזר.
לתבל – שמן. מלח. פלפל שחור.
לימון. סוכר. וחומץ
לערבב הכל ביחד.
לתת מנוחה במקרר.
לבדוק טעמים ולערבב טוב.
לפזר פקאנים מסוכרים למעלה.

סלט סלרי ( כרפס) ומנגו_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

68 מתכונים