Share with:


צמחוני

אופן הכנה

15 עגבניות מרוסקות
1 פילפל אדום
1 פילפל כתום
1 פילפל ירוק
לרסק את הפילפלים
10 שיני שום קצוצים
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית מלח
3/4 כוס שמן

במחבת
שמים את העגבניות והגמבה המרוסקת
ועל אש נמוכה
לאדות את הנוזלים
לערבב כל הזמן
כשנוזלים מתאדים
מוסיפים את השמן.המלח.
השום והפפריקה
מערבבים טוב
וממשיכים על אש נמוכה כחצי שעה נוספת
ולערבב כל הזמן

סלט  מטבוחה 2
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

590 מתכונים