Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

עיגולי חציל מטוגן או בנינגה
מ 2 חצילים בינוניים

מכינים סלסה ..
2 גבעולי בצל ירוק חתוך
מעט כוסברה/פטרוליה
3 שיני שום קצוצות
גמבה קצוצה
כפית אריסה/פפריקה
מעט שמן
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
טיפונת כמון
מעט צילי גרוס
כפית חומץ/מעט לימון
רבע כפית סוכר
לערבב את הסלסלה
ולמרוח על כל עיגול חציל מטוגן /קלוי רבע כפית מהסלסה
שבת ברוכה אסתי זוהרץ ✨✨✨

סלט חצילים בסלסה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים