Share with:


בשרי

אופן הכנה

200 גרם כבד
כף אריסה
בצל אחד
קובברה צרור.
5 שיני שום.
2 כפות פרוריי לחם.
כפית פלפל שחור גרוס.
חצי כפית מלח.
כף כמון.
כף שמן זית.

אופן ההכנה :
מנקים את הכבד עם מים ומלח.
מכניסים לתנור לבישול עדין כ 10 / 15 דקות .
מוסיפים את כל החומרים עם הכבד ביחד לטכון הכל עד שיוצא משחה עדינה
למלות בשק סילוף למלא עלי סיגר לסגור עם קמח ומים
בתאבון ….

מתכוןמתכון

סיגר כבד_מתכון של אבי אלמדוי
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

35 מתכונים