Share with:


בשרי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏תכלת אזולאי‏ ב- יום שני, 27 ביולי 2020

מתכון לבשר –
קילו בשר טחון
כף שומן (ליה)
מעט מלח- לפי הטעם
2 ראשים של שום מקולפים
צרור פטרוזיליה קצוצה,
את הכל מכניסים למג'מיקס ולטחון.
לתת לבשר לנוח שעה במקרר
לאחר כשעה להרתיח סיר מים ,
להוסיף 2 עלי דפנה
וליצור קציצות גדולות מהבשר
ולתת להם בישול של 10 דק
להוציא את הקציצות לקרר.
ולהכניס שוב למגימיקס
להוסיף כמון כף גדושה ,
שודניה כף ( לא חובה )
מלח , פלפל ירוק חריף טרי ,
חצי כפית כורכום
רבע כוס מהמים שבישלנו בהם את הקציצות
ולטחון ,
תשביחו טעמים לפי הצורך.

במחבת לקלות צנוברים , שקדים לקצוץ ולהוסיף לתערובת
לקרמל 2 בצלים פרוסים דק דק , לאדות על מחבת ללא נוזלים עם מעט שמן ולהוסיף לתערובת
3 כפות צימוקים שהושרו וסיננו במים חמים
למלא לגלגל ולהכניס להקפאה ,
מומלץ לטגן רק אחרי כמה ימים 😎
בתאבון …

מתכון כתוב + סרטון הדרכה להכנת סיגר בשר_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים