Share with:


חריף בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
חבילת עלי סיגרים בצורת מרובע חתוך ל 2 ( ניתן להכין את עלי הסיגרים לבד )
500 -600 גרם פרגית טחון
כף סחוג אדום חריף
2 שיני שום כתוש
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
1/2 כפית שטוחה כמון
2 כפות שמן
מלח
שמן עמוק לטיגון

להדבקה : מערבבים כף גדושה קמח עם 1/4 כוס מים.

הכנה :
בקערה גדולה מערבבים היטב לתערובת אחידה את הפרגית עם התבלינים, הסחוג , השמן, השום והפטרוזיליה.
מסדרים את עלי הסיגרים על משטח נקי ,יוצרים צורת "נקניק" מניחים בקצה עלי הסיגר מגלגלים וסוגרים בעזרת תערובת הקמח והמים.

מטגנים בשמן עמוק להזהבה מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

סיגרים במילוי פרגית פיקנטי
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים