Share with:


חלבי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏ירדנה ג'נאח‏ ב- יום ראשון, 10 במאי 2020

לבצק
4 ביצים ,
4 כוסות קמח ,
קורט מלח
רבע כוס מים .

לעבד לבצק ולחלק ל 5-6 כדורים .
לכסות ל10 דקות מנוחה .

לגבינות
1 כנען ,
1 צפתית , 1
בולגרית ..
מיקס של גבינות בכל טעם שאתם אוהבים חשוב שיהיו קשות .
סיר מים רותחים עם כף שמן וכפית מלח וקערת מים קרים.
לפתוח כל כדור לדק עד כמה שאפשר ..להכניס למים הרותחים למספר שניות ומיד לקרים ומעל גבינות .
לסחוט ולסדר מעל תבנית אן רינג .כך להמשיך עם הבצק והגבינות וחשוב גם תרד טרי ולא חלוט . (תיעזרו בסירטונים לבורקס המיוחד הזה )

לחורר בסוף את המאפה עם מקל שיפוד או מזלג ולשפוך 50 גרם חמאה מומסת .חלמון מעל ושומשום
180 מעלות עד להשחמת המאפה

❤ בהצלחה

מתכוןמתכון

סו בוריק
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

657 מתכונים