Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

100 גרם סוכר
1 מקל וניל
50 גרם קורנפלור
90 גרם קמח
100 גרם חמאה או מרגרינה
60 גרם שקדים

בכל יחידה כ-50 קלוריות .

לבחוש וניל וסוכר .

לנפות קמח וקורנפלור על מדף ולחתוך את השומן לפתיתים .

להוסיף את השקדים הטחונים ו-60 גרם מן הסוכר שבחשנו עם הוניל .

ללוש הכל יחד ולהכניס למקרר לכמה שעות .

לצור סהרונים ולאפות בתבנית משומנת , בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 100 מעלות כ-10 דקות .

להוציא בזהירות מן התבנית

לטבול בתערובת וניל וסוכר.